وي آموزش و پرورش نيروهاي متخصص براي هتلداري را مورد ارزيابي قرار داد و گفت: با توجه به برنامههاي موجود براي توسعه زيرساختهاي گردشگري، آموزش نيروي متخصص نياز جدي اين بخش است.
جهانگيري با اشاره به علاقمندي سرمايهگذاران براي ساخت هتل در کلان شهرهاي ايران اظهار داشت: سازمان اين آمادگي را دارد تا در نقاط مورد نظر آنان، بستههاي سرمايهگذاري براي ساخت هتل و مدارس هتلداري را ارائه دهد.
معاون سرمايهگذاري و طرحهاي سازمان وجود آبهاي گرم معدني، خانههاي تاريخي، مناطق نمونه گردشگري، مجتمعهاي خدماتي و بينراهي را از پتانسيلهاي موجود در ايران براي سرمايهگذاري دانست و گفت: به زودي در هر يک از اين نقاط، بستههاي سرمايهگذاري آماده ارائه خواهد بود.
جهانگيري قانون سرمايهگذاري خارجي و حمايت دولت از سرمايهگذاران را مورد توجه قرار داد و افزود: در اين قانون چگونگي خروج اصل سرمايه و سود آن کاملا تعريف شده است و سرمايهگذاران ميتوانند تسهيلات در نظر گرفته شده را براي توسعه زيرساختهاي گردشگري به صورت ريالي و ارزي دريافت کنند.
وي، از سرمايهگذاران سريلانکايي خواست تا پس از بررسي و بازديد از نقاط مورد نظر، درخواست خود را به صورت کتبي و رسمي به معاونت سرمايهگذاري و طرحها ارائه دهند.
اين مقام مسئول، راهاندازي دفتر جذب سرمايهگذاري در کشورهاي مختلف را يکي از برنامههاي معاونت سرمايهگذاري و طرحها دانست و از سفير سريلانکا خواست تا علاوه بر همکاري براي ايجاد اين دفتر، سرمايهگذاران علاقمند را براي شرکت در دومين همايش فرصتهاي سرمايهگذاري دعوت کند.
در اين ديدار محمد محمد زهير سفير جمهوري سريلانکا نيز با اشاره به علاقمندي سرمايهگذاران براي ساخت هتل در چند شهرهاي مختلف ايران و همچنين راهاندازي مدارس هتلداري از سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خواست تا نقاط پيشنهادي خود را براي احداث اين مجموعهها اعلام کنند.
وي ايران را کشوري با پتانسيلهاي قوي گردشگري دانست و گفت: سرمايهگذاران سريلانکايي آمادگي آن را دارند در هر نقطه پيشنهادي، سرمايهگذاري کنند.
محمد زهير ضمن تاکيد بر همکاري براي راهاندازي دفتر جذب سرمايهگذاري افزود: تمام تلاش خود را براي اطلاعرساني قوي و حضور سرمايهگذاران سريلانکايي در اين همايش انجام خواهم داد./100
انتهای پیام/